Dhr. Ger lenssen overleden

Vrijdag, 26 oktober 2018

Ger was jaren lang onze vaste haven meester. Van het kasteel haventje in Geijsteren Samen met Joost van der Putten en Jan Aarts. Ger was van af 1959 lid van onze vereniging. Hij was 85 jaar. Maandag 22 maart 2010 zijn tijdens de Algemene ledenvergadering van Hengelsport-vereniging het Alvertje Oostrum voor het eerst in haar geschiedenis "Alvertjes" uitgereikt. Dit zijn speldjes, ontworpen door sieraad-ontwerpster Lianne Aarts. Ze worden uitgereikt in zilver voor 25 jaar lidmaatschap, in goud voor 50 jaar lidmaatschap en in het goud met briljantje voor Speciale Verdiensten. De drie soorten speldjes.. Het "gouden Alvertje" werd uitgereikt aan Bert Poels, die dit jaar 50 jaar lid is en aan Ger Lenssen en Joost vd Putten die dit jubileum in 2009 al vierden. Het "zilveren Alvertje" werd uitgereikt aan Antoon Langenkamp en Wiel Beerkens.