Overlijden Peter Cuppen

Donderdag, 17 september 2020

Gisteren kregen we het droeve bericht dat Peter Cuppen op 16 september is overleden. Peter was meer dan 51 jaar lid van onze vereniging.

Peter Cuppen   29-08-1949      16-09-2020

Peter was een sportvisser in hart en nieren.
Als 20 jarige knul wist hij zijn mannetje wel te staan.
Met wedstrijden aan de Maas - Leukermeer en onze vijvers.
Kon je wel met CUPPEN rekening houden.
Vaak was hij te vinden in de eerste rij.
Voor hem maakte het niet uit welke stek hij kreeg.
Overal wist hij wel een visje te verschalken,
waar anderen bot vingen.
Heel wat prijzen heeft hij bij elkaar gevist.
Was het niet Clubkampioen-Maaskoning-Vijverkoning-Zomerkoning-NK korpsen-Kringkampioen,
Individueel-Matchkampioen-Herfstkoning-Pickercompetitie- 5 Dorpen Peter heeft ze allemaal gehaald.
De fijne jaren met zijn vismaten in Biddinghuizen-Elburg-(de Haas) Dronten en de laatste jaren Ter Herne bij Barry en Greet.
En zonder SCHROBBELER word er niet afgereisd.
Ook wedstrijdvisser van de eeuw is hij geworden, (hier een jaarverslag van pieter) van 2000

Wedstrijdvisser van de eeuw ………
Dit was het dan, het laatste jaarverslag van deze eeuw. Als afsluiting van de eeuw heeft de wedstrijdcommissie nog een bijzonderheid bedacht; wie wordt de wedstrijdvisser van de eeuw van H.S.V. 't Alvertje. Vanaf 1970 waren er nog wedstrijduitslagen overgebleven en hieruit is een klassement samengesteld. Om de spanning er nog wat in te houden zullen we pas straks, na de prijsuitreiking, de uitslag bekend maken.
Tot zover dit jaarverslag.
Pieter Kunen Secretaris

Peter bedankt dat wij je vis maat mochten zijn.      HOJJE  WOR