Lidmaatschap

Lidmaatschap van de vereniging:
Goed viswater is nooit gratis, maar ...... als lid van "het Alvertje" krijgt u waar voor uw geld:
U hebt verschillende mogelijkheden om alle facetten van de hengelsport te beoefenen. Hieronder vindt u een overzicht van de viswateren die bevist mogen worden als u lid bent van het Alvertje.Allereerst onze prachtige vijvercomplex "het Wanssums Ven" met 4 mooie vijvers met een grondoppervlak van 16 hectare en een wateroppervlak van 8 hectare. In vijver 1 en 2 zwemmen ook grote karpers rond en is er een mooi bestand aan grote brasem en grote zeelt. Vijver 3 is de jeugdvijver en vijver 4 de wedstrijdvijver.

Met de VISpas van het Alvertje mag u in het overgrote deel van de wateren in heel Nederland vissen.
Welke wateren dat zijn vindt u in de visplanner App en in de lijst van viswateren van Sportvisserij Nederland die u bij de VISpas krijgt.

                                   


Het Peelkanaal (ook wel Defensiekanaal genoemd) vanaf de spoorwegovergang in Griendtsveen tot het vliegveld de Peel.
<--
            


Vervolgens een mooi stuk Maas en wel de westelijke oever vanaf het oude veer Well-Wanssum tot aan de Watervogel in........--> Maashees; totale lengte ongeveer 5 km.Het Afleidingskanaal vanaf het Peelkanaal tot de spoorlijn in de Smakt.
<--

Als lid van het Alvertje hebt u bovendien de mogelijkheid een ligplaats te krijgen voor uw visboot in het prachtige kasteelhaventje in Geijsteren.

                                                                                                 


Als lid van het Alvertje hebt u ook de mogelijheid om tegen een geringe vergoeding (12,50 euro per jaar) de visvijverpas "land van Molenbeek" te kopen waarmee u in 8 andere visvijvers in de regio Noord-Limburg mag vissen.
Voor meer informatie hierover klik "Vijverpas Land van Molenbeek".Copyright: het Alvertje Oostrum 2004/2007/2008/2010/2012/2017