Commissie Controle

Geboortejaar: 1970

Woonplaats: Nieuw-Bergen

Taken:Controleur Wanssums Ven

De taken van de werkgroep controle:

- Het controleren op vergunningen in alle wateren van de vereniging..
- Het bijhouden van het aantal vissers op onze vijvers.
- Toezicht op het naleven van de reglementen door alle vissers.
Functies en vergaderingen:
Deze commissie kent als speciale functies een voorzitter en een secretaris. Men streeft ernaar 3 keer per jaar te vergaderen en indien nodig nog vaker.

Controlezaken worden meestal ook besproken tijdens bestuursvergaderingen.

De commissie controle bestaat uit de controleurs van de vereniging. Regelmatig zult u hen tegenkomen rond de vijver. U bent verplicht, op verzoek, uw visdocumenten aan de controleur te laten zien. De verenigingscontroleur kan zich legitimeren door middel van een controle pasje en is herkenbaar aan zijn kleding die voor het hele land gelijk is.