Diepelingtoestemming

Alle DIEPELING TOESTEMMINGEN VOOR 2020 zijn uitgegeven.
Deze kunnen niet meer aangevraagd worden

Informatie DIEPELING Toestemming

02-02-2020

Bron bericht Sportvisserij Limburg

De nieuwe Diepeling vergunningen zijn naar de verenigingen opgestuurd. Er is een inventarisatie gemaakt wie er nog intresse heeft in een Diepeling toestemming.
Het te bevissen deel is dit jaar wel kleiner dan voorheen. Zie de bijlage. Omdat het gebied kleiner is geworden moeten wij helaas minder vergunningen uitgeven.
Teunesen (eigenaar van het gebied) heeft bepaald dat er max 120 vergunningen mogen worden uitgegeven. Op basis van de bestellingen van voorgaande jaren is er een verdeling gemaakt van hoeveel vergunningen elke vereniging krijgt. Dit kan betekenen dat de vereniging minder vergunningen ontvangt dan voorheen, en beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt.

In ieder geval mag er weer gevist worden, maar naar onze mening is dit niet een definitieve oplossing. Uiteindelijk is het doel de mogelijkheden op de plas verder uit te breiden. Dit zal nog het nodige werk in beslag nemen.