JeugdVISpas/vergunning 2022

Diverse opties voor Jeugdvisser

1.Als een jeugdvisser op 1 januari van dit jaar 14 jaar of ouder was dan heeft hij/zij de JEUGD-VISPAS nodig. Kosten € 49,00, via vispas aanvragen
Dan is hij/zij volwaardig lid van Het Alvertje en mag je in ongeveer 90 % van het openbare water in Nederland vissen.

2.Als een jeugdvisser op 1 januari van dit jaar 13 jaar of jonger was dan heeft hij/zij 4 mogelijkheden om te gaan vissen.
a) Als de jeugdvisser alleen met een volwassene (18 jaar en ouder) die wel een VIS-pas heeft, en doe je dat met maximaal 1 hengel dan heb je geen extra document nodig. Kosten € 0,00.
b) De jeugdvisser kan een JEUGDVERGUNNING aanschaffen. Deze vergunning is alleen geldig voor het vijvercomplex Wanssums Ven. Kosten € 15,00. (Zie aanvragen Jeugdvergunning) vermeld bij de betaling de adresgevens voor versturen van de jeugdvispas.
c) Als de jeugdvisser ook wel eens met anderen of alleen of met meer dan een hengel vist heeft hij/zij JEUGD-VISPAS nodig. Kosten € 49,00. (via vispas aanvragen)
d) De jeugdvisser kan ook een DAG TOESTEMMING kopen. Deze vergunning is alleen geldig op het vijvercomplex Wanssums Ven. (Zie verkooppunten dag-toestemming)


Men kan de optie b; JEUGDVERGUNNING als volgt verkrijgen:
Indien men deze toestemming willen ontvangen, kunnen zich melden door € 15,00 over te maken aan HSV het Alvertje, bankrekeningnummer NL18RABO0140003614, BIC RABONL2U onder vermelding van je naam en adres gegevens
Deze vergunning zal dan via de post aan u worden verzonden, hou rekening met een verwerkingstijd van 2 weken.