VISpas aanvragen

Het aanvragen van de vispas en het verstrekken ervan wordt uitgevoerd via Sportvisserij Nederland.

Bestel de VISpas (lidmaatschap van hengelsportvereniging) en eventuele toestemmingen gemakkelijk en snel online!
Let op: je VISpas is geldig t/m 31-12-2020.
Als u zich op deze manier aanmeld voor het lidmaatschap wordt u toegevoegd aan de ledenadministratie en blijft u lid tot opzegging.
Mutaties/ opzeggingen voor vergunningen doorgeven voor 1 oktober van het lopend jaar via info@hsvhetalvertje.nl

Vergunningen zoals Nachtvergunning ATA,(zie voorwaarde bij lidmaatschap) Land van Molenbeek (LVM) en bootkaart worden door de ledenadministratie van HSV het Alvertje verstrekt en kunnen via info@hsvhetalvertje.nl worden aangevraagd.