Sjef Beerkens overleden

Donderdag, 16 april 2020

Ons bereikte het trieste bericht dat Sjef Beerkens Zondagmiddag 12-04-2020 is overleden. Sjef was een bekende Venraynaar. Voor zijn grote hobby foto en filmcollectie en historische opgravingen is hij op late leeftijd nog lid van onze Vereniging geworden. Hij had ook nog een bootje in het haventje liggen.Hij ging met zijn fiets graag naar Geijsteren en nam dan zijn brood maaltijd altijd mee om daar te nuttigen. Sjef is 83 jaar mogen worden en was 4 jaar lid van onze vereniging. Wij wensen zijn kinderen en kleinkinderen en familie veel sterkte toe in deze tijd.