Datum Algemene Ledenvergadering

Algemene ledenvergadering 2020

Ter informatie  (08-11-2020)

Helaas en gezien de huidige Corona omstandigheden hebben wij als vereniging in dit jaar nog geen ALV kunnen houden.
Binnen de vereniging zijn we als bestuur aan het kijken hoe we op welke wijze nog invulling kunnen gaan geven aan de Algemene ledenvergadering van 2020.
De eerdere aangekondigde Algemene ledenvergaderingen zijn door de verscherping van de algemene richtlijnen t.a.v. coronamaatregelen weer geannuleerd.
Indien er meer informatie is zal hierover worden gecommuniceerd.

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2021

De Algemene ledenvergadering voor 2021 staat  gepland stond op 17 of 18 mei 2021 (onder voorbehoud)